Leirikoulu ja varainkeruu

Lintuvaaran koulussa on ollut tapana, että kuudennet luokat tekevät joko syksyllä tai keväällä leirikouluretken. Viimeistään 4. luokan syksyn alussa opettajat kertovat molempien luokkien vanhemmille leirikoulun järjestämisen periaatteista.

Samassa yhteydessä sovitaan, ryhtyvätkö luokat suunnittelemaan yhteistä vai erillistä leirikoulua. Varainkeruu kannattanee joka tapauksessa tehdä erikseen. Vanhempien niin tahtoessa lapsi voi jäädä pois leirikoulusta ja osallistua tuolloin muuhun koulun toimintaan. Leirikoulun rahan kerääminen ei kuulu koululle eikä opettajalle vaan vanhemmille.

Lisätietoa leirikoulun suunnittelusta, varainkeruusta ja toteutuksesta löydät täältä.


Disko

Leirikoulun varainkeruuta varten 5. luokkalaiset voivat järjestää diskon (Halloween ja Vappudiskot). Ohjeet discon järjestämiseen löydät täältä. Kun täytätte exceliä, niin laitatteko meillekin tiedoksi, mitä kehitettävää järjestelyissä oli (excelin lopussa oleva osio).

Ennen järjestämistä tulee tutustua myös turvallisuusohjeisiin, jotka saa vanhempainyhdistykseltä ja samaan sähköpostiosoitteeseen voi myös lähettää em. kehitysehdotukset. Ne ovat hyvä apu tulevia discojen järjestäjiä varten varten.

Advertisement

Terveiset vanhempainyhdistykselle

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s