Kumppanit

Toimimme ja järjestämme yhdessä eri tahojen kanssa tapahtumia, tilaisuuksia tai muuten vain olemme mukana eri tahojen toiminnassa.

Lintulaakson koulun vanhempainyhdistys

Lintulaakson koulun vanhempainyhdistyksen kanssa olemme järjestäneet mm. vanhempain teemailtoja sekä yhteiskirppiksiä.

KoKoEspoo

KoKoEspoo ry on kodin ja koulun yhteystyöfoorumi Espoossa. Yhdistys toimii vanhempainyhdistysten ja vanhempien vaikuttamis- ja tietokanavana. Sen tavoitteena on kodin ja koulun yhteistyön kehittäminen ja koulujen toimintaedellytyksistä huolehtiminen.

Suomen Vanhempainliitto

Vanhempainyhdistystoiminta vahvistaa kodin ja koulun yhteistyötä, edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja tarjoaa vertaistukea kotien kasvatustyölle.Suomen Vanhempainliittoon kuuluu lähes 1400 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa vanhempainyhdistystä.

Mainokset