Aurinkoista kesää – suojatievalvonnalla aloitetaan elokuussa 16.8!

Vanhempainyhdistys kustansi suunnitellusti ykkösille ja kutosille toukokuussa Zodiak – Uuden tanssin keskukselta tanssiparkourpajan. Viime keväänä pajaan pääsivät osallistumaan kaikki muut luokat. Pajat olivat pidettyjä ja vetäjä Jukka Tarvaisen pedagogisia taitoja pidettiin korkeatasoisena. Entiseen tapaan yhdistys on myös hankkinut välituntivälineitä ja hymypatsaat kaikille luokille – kiitos Ilona Hannikainen, taloudenhoitajamme. Yhdistyksen hallituksen jäsen Katri Turunen oli mukana työryhmässä, joka laati Espoon kaupungille selvityksen Lintuvaaran vaaranpaikoista ja millaisia parannuksia niihin tulisi tehdä. Kiitos kyselyyn osallistuneille vanhemmille ja oppilaille!

Nyt VY jää kesälomalle ja aloittaa toimintansa jälleen koulujen alkaessa. Ensimmäinen tapaaminen pidetään ma 15.8 klo 17.30 koululla. Toiminta jatkuu suojatievalvonnalla ensimmäisinä kouluaamuina – ilmoittauduthan lintuvaaranvanhemmat@gmail.com jos haluat tulla mukaan, kaikkia tarvitaan.

Syyskuun 22.päivä klo 18.00 koululla järjestetään avoin tilaisuus kaikille vanhemmille ja opettajille, puhujavieraana kiusaamisesta väitellyt Laura Repo. Lisätiedot tällä sivulla loman jälkeen ja tapahtumainfo fb-ryhmässä – laita päivämäärä kalenteriin!

 

Lämmintä ja rentouttavaa kesää!

Advertisement